Altur, responsable de CEMEF la pasada legislatura, convida a Ciudadanos a demanar una comissió d’investigació

0
176

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Burjassot i president del Consell d’Administració de CEMEF SLU, Emili Altur, ha volgut contestar a la sol·licitud d’una comissió extraordinaria sobre l’empresa pública de l’Ajuntament de Burjassot per part de Ciudadanos, amb el que considera “gravíssimes acusacions” d’aquesta formació política, amb representació al consistori des de fa escasament un mes, destacant que si tenen qualsevol sospita sobre el funcionament i la gestió de CEMEF SLU, demanen una comissió d’investigació per la que passen tots els presidents del Consell d’Administració i Gerents des de que fou creada l’any 2002 fins a l’actualitat.

Per altra banda, Altur s’ha mostrat sorprés pel desconeixement demostrat pels membres de Ciudadanos a l’Ajuntament de Burjassot ja que si volen consultar els comptes de l’empresa pública, poden fer-ho com qualsevol altre ciutadà, a través del portal de transparència de l’Ajuntament, des del següent enllaç: http://www.rendiciondecuentas.es.

“És molt greu”, ha destacat el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Burjassot i president del Consell d’Administració de CEMEF SLU, “que Ciudadanos vullga sembrar la sospita sobre corrupció generalitzada, desatrosa gestió o perill de subsisència tal i com afirmen a la moció d’urgència que han presentat per demanar la comissió extraordinària. Si no han sabut consultar les dades, que son públiques, ha estat senzillament per la seua inoperància i si fins ara no han tingut accés a més documentació, a la qual tan sols tenen accés els membres del Consell d’Administració de l’empresa pública, era perquè no tenien representació en l’Ajuntament, situació que esperem que canvie amb el nomenament del nou Consell d’Administració”.

Segons Altur, “Compromís som els primers intereressats en demanar, defensar i aplicar la transparència en aquells òrgans on hem tingut responsabilitat de govern. En el cas de CEMEF SLU, en les dues etapes que ha estat gestionada per nosaltres, hem sanejat l’empresa, que dóna més de 100 treballs directes i funciona de forma modèlica. Per tant, si Ciudadanos realment pensa tot allò que ha afirmat a la seua moció i no és un excés verbal, a més de demanar la Comissió d’Investigació, hauria d’anar als Tribunals per tal de denunciar uns fets tan greus”.

CCOO, sorprès per la moció

El sindicat CCOO també s’ha pronunciat al respecte de la moció de Ciudadanos sobre la que ha mostrat la seua sorpresa ja que, el partit polític va solicitar a la secció sindical de CCOO una reunió que es va fixar per al 22 de juny però que dies abans va ser desconvocada pels propis membres de Ciudadanos.

A més, els treballadors s’han mostrat indignats al “insinuar la moció de Ciudadanos que els treballadors de CEMEF són corruptes”. Per tal de poder demostrar la qualitat del seu treball y dels serveis que presta CEMEF, CCOO ha demanat a Ciudadanos que demane que els representants legals dels treballadors també formen part de la Comissió de Transparència que estan demanant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.