Altur exigeix a l’alcalde de Burjassot la convocatòria del debat electoral públic que es va aprovar al ple municipal per uninimitat

0
150

Al ple municipal de l’Ajuntament de Burjassot del passat mes de març es va aprovar per unanimitat una moció de Compromís per a la realització de debats electorals en els mitjans públics municipals per primera vegada en la història.

El portaveu municipal de Compromís i candidat a l’Alcaldia, Emili Altur, ha destacat que “a hores d’ara, a uns dies del començament de la campanya electoral no s’ha comunicat als partits polítics la proposta per realitzar-los ni se’ns ha convocat a cap reunió per establir els criteris d’aquest debat”.

“Des de Compromís”, ha afegit Altur, “pensem que l’alcalde ha de convocar aquest debat públic, que recordem fou aprovat per la unanimitat de tots els partits amb representació al ple municipal, per a que siga retramés pels mitjans públics locals, com ara Burjassot Ràdio o el canal de Youtube en una emissió en directe”. “Ahir es va comunicar als partits els espais electorals que els corresponen en campanya, però aquest tema no constava a l’ordre del dia de la reunió”.

Per últim, el portaveu de Compromís ha apuntat que “el que volem és que la ciutadania de Burjassot conega millor els programes electorals de les diferents formacions polítques en un exercici democràtic de transparència informativa, per a poder tindre al seu abast tots els elements de valor per tal d’escollir els seus propers representants a l’Ajunatemnt el proper 24 de maig. La qual cosa estaven d’acord la resta de grups municipals que van aprovar la moció que va presentar Compromís”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.