Almàssera acollirà una trobada d’escriptors

0
83
Bankia

Almàssera acollirà una trobada d’escriptors del municipi el pròxim dijous 3 de desembre al Saló d’Actes del Centro Estudio Musical d’Almàssera. L’objectiu d’este acte, organitzat pel Bloc Nacionalista Valencià d’Almàssera és la promoció dels escriptors del municipi. Molts autors locals han publicat en els últims temps, i a més, Almàssera ha incrementat la seua població en els últims anys, per la qual cosa, amb estos canvis, es fa necessari que lectors i escriptors es coneguen mútuament.

Amb esta activitat, el Bloc d’Almàssera intenta augmentar l’autoestima dels veïns i veïnes, el millor coneixement del seu poble, i al mateix temps, fomentar el treball d’estos escriptors i artistes.

Els escriptors confirmats fins el moment són: Francesc Bayarri (autor del relat ‘Cita en Sarajevo’), Ricard Ramón Camps (autor de ‘Almàssera. Espacios de Arte y Arquitectura’) i Israel Pedrós Pastor (autor de ‘Almàssera en el siglo XIX. Los condes de Parcent y sus vecinos’).

També participaran Cristòfol Martí (‘El nostre refranyer’), el periodista Agustí Hernàndez (‘Pobles Abandonats. Els paisatges de l’oblit’), el sacerdot d’Almàssera, Vicent Ruix, que parlarà sobre l’Arxiu Parroquial; o Víctor Panach, que parlarà del seu llibre ‘El Miracle o Milacre dels Peixets’. La cantant Aitana Ferrer, veïna del municipi, tancarà l’acte amb unes cançons del seu disc ‘Cants d’Amor i de Primavera’.

L’acte consistirà en la presentació de les obres dels tres primers autors (Bayarri, Ramon i Pedrós), durant uns 15 minuts cadascun, i a continuació els altres quatre, breument, presentaran les seues, a raó de dos o tres minuts per persona.

Entre les novetats de l’acte, que serà conduït pel periodista Agustí Hernàndez Dolz, hi ha que als assistents se’ls donarà un número en entrar a l’Auditori, i entre els assistents l’organització sortejarà un exemplar de cada obra presentada. Les persones interessades també podran adquirir els llibres el mateix dijous.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here