Alfafar viurà la seua Nit de Nadal més reivindicativa

0
84
Bankia

La Koordinadora de Kol•lectius del Park celebrarà la pròxima Nit de Nadal, la del 24 de desembre, en la plaça de l’Ajuntament d’Alfafar per tal de defensar els drets socials, en reivindicació de comptes municipals clars i transparència en la gestió, en contra de l’augment dels impostos locals i de les rebaixes en les despeses socials locals i exigint una participació ciutadana real.
Està previst que a les 22.00 hores, membres de la Koordinadora instal•laràn unes carpes baix les quals faran el tradicional sopar nadalenc, en una vetllada que s’allargarà fins la matinada. Representants de la Koordinadora han explicat que “amb esta actuació, volem deixar clar davant l’Ajuntament d’Alfafar que són moltes les coses que no van bé al municipi i moltes més les que van molt malament en el Parc Alcosa”.

Entre d’altres, consideren “inassumible que la crisi econòmica i social l’estiguem pagant els qui no l’hem provocada, eixe 35% de desocupats i eixe 90% de pobres de solemnitat que vivim al poble, que és innaceptable la política municipal que puja els impostos, rebaixa les despeses socials, amaga els comptes locals i duu a la fallida el municipi”.

Per tot això, la Koordinadora ha decidit passar la Nit de Nadal a la fresca i enmig de la plaça, “perquè som conscients que són molts els qui esta nit estan condemnats a passar unes males festes i nosaltres volem que la festa siga per tots i per totes, sense exclusions”.

La Koordinadora ha preparat una Nit de Nadal en la qual a la reivindicació se sumarà la germanor i la festa improvissada amb allò que han batejat com un ‘Nadal Session’, on no faltarà la música, actuacions improvissades, animació, sense oblidar que al sopar de pà i porta seguiran postres tradicionals i begudes…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here