Alex Micó, candidat de nou de Podem a l'alcaldia de Foios a les Eleccions Municipals

994

Els resultats de les primàries de Podem a Foios han confirmat la candidatura d'Àlex Micó a la alcaldia de Foios amb el suport del 100% de les inscrites i inscrits en el municipi.

Foios Podemos Alex MicóActualment, Micó exerceix les responsabilitats de Tinent d'Alcalde i regidor en les matèries de Joventut, Igualtat i Dona de l'Ajuntament de Foios.

A més del mateix Micó com a candidat a l'alcaldia, la resta de la llista de Podem, que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig a Foios, està formada per dones i homes rellevants de la societat civil i del teixit associatiu del poble, que aspiren a obtindre un resultat "que permeta continuar projectant polítiques que milloren la qualitat de vida de la ciutadania i protegir l'Ajuntament de Foios de l'ona d'intolerància i fanatisme que amenaça en fer retrocedir els avanços socials aconseguits aquests 4 anys".

Micó ha recordat que en les eleccions municipals de l'any 2015, Volem Foios va ser la que major percentatge de vot (16'12%) va obtindre de les marques de Podem per als comicis locals a la província de València.

Gràcies a aquell resultat, segons recorda Micó, "va ser capaç de traslladar l'equilibri de forces cap al bloc progressista i governar l'Ajuntament de Foios amb 2 regidories juntament amb Compromís (3) i PSOE (2)".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.