Aldaia convoca el XXVI Certamen literari Juvenil Cristòfor Aguado i Medina

0
37

L’Ajuntament d’Aldaia ha convocat el XXVI Certamen Literari Juvenil “Cristòfor Aguado i Medina” amb la col·laboració de les llibreries d’Aldaia: El Cuc, Marymari i l’Antiga Benlloch.

Els participants han de residir a l’Horta Sud, i tindre entre 9 i 18 anys, les modalitats es dividixen segons la modalitat i l’edat. Hi ha dos modalitats, narrativa i poesia. en tres grups d’edats: de 9 a 11 anys, de 12 a 15 anys i finalment de 16 a 18 anys.

L’obra ha de ser inèdita i escrita per la persona que es presenta al certamen, no s’admeten ni còpies ni traduccions d’altres autors. El tema és lliure per a les dos modalitats.

En la de narrativa, l’extensió és d’un mínim de dos fulls i un màxim de 10, mentre que en la modalitat de poesia no hi ha espai limitat, però en les dos modalitats les obres s’han d’escriure a ordinador, amb una lletra d’una grandària de 12 punts i un interlineat d’1, 5 línies.

La data límit per a l’entrega de les obres és el 7 de març del 2013 i s’han de presentar personalment en la Biblioteca Municipal, o bé enviar-les per correu a la “Biblioteca Pública Municipal. Plaça de la Cultura, s/n. 46960 Aldaia”.A més, s’han d’entregar quatre còpies en un sobre tancat i en la part exterior del sobre s’ha d’indicar el títol, la modalitat a la qual es presenta i el grup d’edat a què correspon. En un sobre tancat a banda, a més del nom de l’autor o autora, cal posar la direcció, el telèfon i l’edat.Els premis són els següents. En la modalitat de narrativa, en el grup de 9 a 11 anys el premi absolut és de 90 euros i l’accèssit de 60 euros; en el grup de 12 a 15 anys el premi absolut és de 100 euros i l’accèssit de 75 euros; i en el grup de 16 a 18 el premi absolut és de 125 euros i l’accèssit de 100 euros.De la mateixa manera, en la modalitat de poesia el grup de 9 a 11 anys el premi absolut és de 75 euros i l’accèssit de 50 euros; en el grup de 12 a 15 anys 90 euros el premi absolut i 60 l’accèssit; i en el grup de 16 a 18 el premi absolut és de 100 euros i l’accèssit de 75 euros.Tots els premis aniran destinats a la compra de llibres en les llibreries d’Aldaia que col·laboren en el certamen.

El jurat emetrà el resultat el dia 23 d’abril. Les obres guanyadores passaran a disposició de l’Ajuntament d’Aldaia que s’ha compromés a editar-les.Finalment, també es repartiran tres beques de 175 euros per als centres escolars de la comarca que més participació tinguen, quantitat que haurà de destinar-se a l’adquicisió de llibres en les llibreries d’Aldaia que col·laboren en el certamen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.