Alcaldia prorroga durant dos mesos l'exposició pública del PRI del Centre Històric

1 lecturas

L'alcalde d'Alboraia, Manuel Álvaro, va anunciar al ple d'ahir que durant el mateix dia havia signat la prórroga de dos mesos més per a l'exposició pública del Pla de Reforma Interior (PRI) del Centre Històric. L'objectiu és que siguen el major número de veïns els que participen i donen la seua opinió al respecte.
A més es va aprobar a la sessió una declaració institucional de tots els partits en el mateix sentit i Álvaro es va comprometre a ampliar el periode d'al·legacions mes enllà dels dos mesos de pròrroga per tal d'assolir el major consens possible.

En la declaració institucional, signada per tots els partits polítics, s’explica que el projecte de PRI del Casc Històric d'Alboraia és de tanta transcendència per al futur del nostre poble, que consideren “fonamental obrir un període de participació ciutadana més ampli que permeta el seu estudi i debat amb la deguda profunditat, tant als afectats com a la resta de la ciutadania.

Aquest pla determinarà tant el grau de conservació de la fisonomia tradicional d'Alboraia com la seua projecció i desenvolupamement futur.

Per la qual cosa acordaren ampliar el termini d'exposició al públic i d'al•legacions durant el qual s'atenga i resolga els dubtes dels veïns pels tècnics de l'Ajuntament.

També es decideix establir reunions de l'equip tècnic redactor amb els grups polítics de la corporació per a poder estudiar detalladament el projecte i resoldre tots els dubtes es que plantegen.

Per tant, s’obri un procés de diàleg i participació en el qual els ciutadans i ciutadanes d'Alboraya puguen aconseguir un major grau de coneixement del projecte i de les seues conseqüències amb el degut assessorament tècnic, i durant el qual es puguen arreplegar propostes de millora.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí