Alboraia, seu de l’Horta Nord en la celebració del dia del Pilar

623

Alboraia es va convertir, durant el dia d’ahir, en la seu de la comarca de l’Horta Nord amb motiu de la celebració del dia de la Verge del Pilar, patrona del cos de la Guàrdia Civil, acollint els diferents actes oficials per a la seua commemoració.

alboraia-seu-de-lhorta-nord-en-la-celebracio-del-dia-del-pilar


La jornada es va inaugurar a les 12.00 hores en l’Església de l’Asunción de la Nostra Senyora on es va oficiar una missa en honor als agents de la Benemèrita. Després de la cerimònia tots els presents van poder gaudir d’un vi d’honor en la recepció oficial que va tenir lloc en la Societat Musical de Alboraia.

A l’acte, presidit pel tinent cap de lloc de la Guàrdia Civil de Tavernes Blanques, Gregorio Muñoz, van acudir diferents membres del cos de la guàrdia civil dels municipis de l’Horta. L’alcalde d’Alboraia, MiguelChavarria, juntament amb el Regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastian Torres, va ser l’encarregat de rebre als alcaldes de Tavernes Blanques, Carmen Blanco; Meliana, Josep Riera; Almàssera, Ramón Puchades; i de la pedania de Borbotó, José Ramón Giménez. Els edils van acudir acompanyats per diversos membres de les seues corporacions. També van asistir a l’acte els Caps de la Policia Local dels municipis d’Alboraia, Tavernes Blanques i Meliana. La Confraria del Pilar d’Alboraia tampoc va voler perdre’s l’esdeveniment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.