Alboraia reestrena Mercat Municipal

0
121

mercado municipal alboraiaEl Mercat Municipal d’Alboraia llueix com a nou després d’una posada a punt realitzada pel Consistori. “El mercat portava massa anys sense pintar i l’Ajuntament ha fet un esforç per a millorar la imatge del recinte i ressaltar la seua bella estructura arquitectònica, basada en les línies modernistes de les antigues escoles que encara es conserven al costat del modern mercat. A més de la nova capa de pintura s’han netejant les claraboies i s’ha reparant el sòl de l’aparcament”, comenta el regidor de Comerç, Sebastián Torres.

Des de l’equip de Govern han enmarcat aquesta actuació en el treball diari que es realitza per a impulsar el comerç local a través de campanyes i de les diferents associacions de comerciants de la localitat. “Aquesta restauració està dins d’eixes actuacions amb les quals la Regidoria de Comerç treballa per a la dinamització del mercat i del centre històric d’Alboraia”, expliquen.

El Mercat alberga productes de lhorta local a més de pastisseries, carnisseries, peixateries, embotits, ultramarins i adobats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.