L’edició d’enguany del Xufa Rock es financiarà per micromecenatge

405

Alboraia. Xufa Rock 2014

La passada setmana, l’organització del Xufa Rock va anunciar el programa per a l’edició d’enguany del festival que enguany tornarà a tindre lloc a la Platja de La Patacona d’Alboraia la propera Nit de Sant Joan, repetint el dia i l’espai on l’any passat es van donar cita milers de persones.

El grup que coronarà el cartell seran La Gossa Sorda, la coneguda banda de Pego que acaba de tornar als escenaris després de mesos de treball en un disc que tindrà el Xufa Rock com l’espai de presentació a la comarca de l’Horta i els voltants de València. A més, l’orquestra La Pato, coneguda per les seues versions d’Orxata Sound System i Obrint Pas i per omplir tots els pobles on actua, donarà la benvinguda a l’estiu.

Els encarregats d’obrir la nit seran els Smoking Soul’s, un dels grups valencians més prometedors. A més si per alguna cosa destaca el festival és per les activitats que l’envolten, entre les quals destaquen el  Xufa Kids per als més xicotets amb l’actuació del grup Rodamons,   un correfoc màgic i una banda de música sorpresa que s’anunciarà a principis de juny.

Per a fer possible la producció del festival, l’organització ha llençat un projecte de micromecenatge mitjançant la plataforma Verkami. Amb aquesta idea el festival ofereix tota una sèrie de recompenses lligades amb el festival i l’horta per a tots aquells que col·laboren en el projecte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.