Alboraia aposta per la cultura en l'inici de les Festes Majors 2017

1036

Alboraia va acollir el passat 1 de juliol la inauguració d'una sèrie d'exposicions en diversos punts de la localitat amb motiu de les Festes Majors 2017. Es tracta d'una onada d'iniciatives culturals que engloben els treballs de finalització de curs que han realitzat els membres de diverses associacions.

D'aquesta manera, veïns del municipi han pogut gaudir de les obres que s'han exposat. Dones Actives van poder donar a conéixer els seus projectes en el Centre Cívic Palmaret. L'Associació d'Ames de Casa Tyrius van obrir les portes de la seua seu per a rebre a qualsevol interessat. En la mateixa línia, van actuar Lliber-Art en la Casa Comte de Zanoguera, El Taller Municipal de Pintura en la Casa de la Cultura i Rosella Cultura i Art en la Sala multiusos de l'Auditori municipal.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, va assistir a la inauguració de totes les exposicions acompanyat per Ana Bru, regidora d'Educació; Ismael Rubio, regidor de Cultura; Susana Cazorla, regidora de Festes i altres membres de la corporació municipal.

Les diferents mostres romandran obertes els pròxims dies per a que qualsevol veí puga visitar-les de manera totalment gratuïta en les localitzacions indicades.

La jornada va acabar amb el 'Festival de colles de tabal i dolçaina' amb la participació d'Algemessí i la Societat Musical d'Alboraia, un acte musical a l'aire lliure que va tenir lloc en la plaça de la Constitució.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.