Albalat dels Sorells millora el tancament de l’edifici del menjador del CP El Castell

923

Amb una inversió de 130.000€ de la Diputació inclosos en el projecte Pla Municipal de Manteniment d’Escoles, Albalat dels Sorells va a millorar el tancament de l’edifici del menjador del collegi públic El Castell, augmentant així l’eficiència energètica i el confort de xiquetes i xiquets.

CP El Castell de Albalat dels SorellsConcretament l’obra consisteix en la substitució de totes les finestres, portes exteriors i reparació de la claraboia del sostre que dóna llum al centre de l’edifici. En l’actuació s’han substituït tots els marcs i s’ha instal·lat vidres amb sistema que aïllarà l’edifici de la temperatura exterior.

Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, ha comentat que l’ajuntament té el compromís d’anar invertint i fer actuacions per mantenir un col·legi amb més de 40 anys que cada dia necessita més atenció.

En eixe sentit, l’ajuntament es va adherir al Pla Edificant, i ara per ara estem a l’espera que des de Conselleria se’ns cride per avançar i determinar conjuntament quines són les actuacions que calen fer al col·legi públic El Castell d’Albalat dels Sorells, segons Claramunt.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.