Albalat dels Sorells compra el segon vehicle elèctric i vol un tercer vehicle ecològic per a la Policia Local

609

Amb l’ajuda d’una subvenció de la Diputació de València, l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells ha adquirit un nou vehicle elèctric. Es tracta d’un camionet amb 1.000 quilos de capacitat de càrrega que es farà servir per tasques de manteniment del municipi, com jardineria i obra.

Amb la nova adquisició, ja són dos els vehicles 100% elèctrics que disposa el consistori d’Albalat dels Sorells “encara que la intenció és anar canviant a poc a poc tota la flota a elèctric”, segons explica Sònia Clemente, regidora de Medi Ambient.

Per la seua part, Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat ha destacat els grans passos que s’estan fent dins del projecte Albalat 0,0 per baixar les emissions contaminants al nostre municipi i així contribuir a mantenir el nostre medi ambient.

Contant altra vegada amb l’ajuda de la Diputació de València, el proper pas serà la compra d’un vehicle elèctric per a la policia local, amb la qual cosa i sempre segons Claramnt, “continuarem reduint les emissions i la despesa en combustible fòssil”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.