Albal es reuneix amb ACIXEA per fer balanç de la situació dels seus negocis

5 lecturas

Tot i la crisi econòmica derivada de la pandèmia, a Albal el talant i esperit dels xicotets empresaris locals desprén optimisme. Fa uns dies Ramón Marí. alcalde de Albal i el regidor de Comerç, Jose Arias, Podemos Albal, van convocar a l'Ajuntament a la Directiva de l'Associació de Comerciants ACIXEA per fer balanç del qual els ha suposat l'estat d'alarma, per començar a redactar una fulla de futur, amb actes del sector al carrer i per informar-los de la segona convocatòria del Plan Resistir.

Reunió amb els empresaris/ Foto: Ajuntament

Des de passat any, Albal ha destinat més de mig milió d'euros a les ajudes parèntesi i altres aportacions per pal·liar els efectes de la crisi que han patit empresaris, hostalers, comerciants i autònoms locals. Laura Sobrino, Presidenta del col·lectiu de comerciants ha assenyalat que la crisi ha unit més al sector comercial local que ha entès que la unió fa la força, "un fet que es demostra en l'augment de socis i sòcies en ACIXEA".

Actualment són 70 els establiments que formen part i, superat l'estat d'alarma, tenen molts projectes i moltes ganes de continuar lluitant. El nou impuls que ha donat la nova Junta Directiva a través de les xarxes socials també ha sigut un valor afegit. La reunió va tindre lloc passat dimecres 26 de maig a l'ajuntament, presidida per l'alcalde i l'edil de Comerç i a la que assistiren la presidenta d'ACIXEA i propietària de "Regalos Laura", Sergio Gimeno de "Ca Ramonet", Shaila Francés de "JS Foto Albal" i Vanesa Redondo del "Centro de Estética Luna" que han agraït el suport i acompanyament institucional que han tingut des que començarà la legislatura, amb l'edil delegat de l'àrea al capdavant.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí