Albaida estrena la seua Casa de la Dona gràcies al programa de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació

0
940

Albaida ja ha estrenat la seua Casa de la Dona, un nou servei gratuït que el municipi ha pogut posar en marxa aprofitant el programa de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació de València.

La Casa de la Dona ja és una realitat a Albaida gràcies al programa de Gestió i Retenció del Talent de la DiputacióEl diputat provincial que lidera l’àrea, Bartolomé Nofuentes, ha visitat la localitat per conèixer com s’ha desenvolupat la iniciativa i ha volgut felicitar al consistori per “aprofitar les eines amb les que estem dotant als municipis des de la Diputació per tractar de pal·liar les desigualtats entre dones i homes”.

En aquest sentit, Nofuentes també s’ha mostrat molt satisfet del paper que està jugant la institució valenciana, ja que “estem aconseguint que tots els municipis reforcen les seves polítiques d’igualtat amb programes com el de la Gestió i Retenció del Talent”.

Amb una atenció personalitzada, el servei constituirà un primer punt de contacte per a totes les dones que necessiten qualsevol tipus d’assistència, convertint-se en un enllaç amb la resta d’àrees de l’Ajuntament, com l’ADL o el servei psicològic.

Per altra banda, també es treballarà de manera coordinada amb la Policia Local, per tal de preveure casos de violència masclista, i amb les escoles i instituts. Així, ja s’han organitzat diferents xerrades als instituts i s’estan dissenyant activitats de conscienciació i tallers per a les escoles.

A més, la nova Casa de la Dona d’Albaida conta amb un espai de lactància i diversos ordinadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here