Alba Cataluña pren possessió com a alcaldessa de Vinalesa amb la intenció de continuar el projecte de Martínez Blat

2480

Veïns del poble, familiars, amics i representants municipals de la comarca acudiren anit al saló de plens de l’Ajuntament de Vinalesa per a donar el seu recolzament a la investidura d’Alba Cataluña Peydro com a nova alcaldessa de la localitat. La candidata va rebre els vots a favor dels seus companys del PSPV i dels socis de govern de Compromís.

Cataluña pren possessió del càrrec després de la mort de l’alcalde Julio Martínez Blat el passat 19 de maig a l’hospital com a conseqüència d’una malaltia.

Després de la votació, al ple extraordinari es va obrir el torn de paraula, que va iniciar el portaveu del PP, Miguel Pelegero, per a donar el condol per la mort de l’anterior alcalde, Julio Martínez, i l’enhorabona a l’acabada de proclamar primera edil. Per la seua banda, el portaveu de Compromís, Ferran Pardo, va assenyalar la gran contribució de Martínez a l’evolució de Vinalesa durant els seus 18 anys d’alcalde i va expressar públicament el seu oferiment per a treballar colze a colze amb Cataluña.

El portaveu socialista Diego Perona va definir la seua companya com una jove ben preparada que sabrà defendre els interessos del poble “seguint l’estel de Julio”. Finalment, la ja alcaldessa va remarcar el model de poble desenvolupat pel seu antecessor, i va anunciar que continuarà el projecte amb les seues idees democràtiques i de transparència.

Alba Cataluña Peydro té 26 anys. Durant els últims dos anys ha encapçalat la regidoria de Joventut. “Vaig entrar a formar part de la vida política del poble perquè Julio em va demanar la meua implicació directa. Em semblava una bona oportunitat per a conèixer les necessitats de la joventut i poder contribuir en la millora del benestar d’este sector poblacional”, ha declarat l’alcaldessa.

“No havia format part mai de cap associació, però des del primer moment em vaig adonar de la gran força que té l’associacionisme en Vinalesa. També vaig percebre que hi ha un gran percentatge de la joventut que està molt poc formada en l’aspecte polític, que no sap quines són les competències municipals o la quantitat de serveis i ajudes a les quals poden accedir en l’àmbit local”, ha explicat Cataluña, que ha afegit la seua intenció “de continuar solucionant aquesta fissura entre la joventut i l’Ajuntament”, així com “d’apostar amb fermesa pel projecte de Julio, centrant el que queda de legislatura en la millora del benestar social, la implantació del Pla d’Igualtat o la lluita pels drets civils, entre moltes altres qüestions”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.