Alaquasers per Europa

0
445

Un total de set joves d’Alaquàs formaran part durant aquest mes d’abril de diversos projectes europeus. L’Ajuntament d’Alaquàs, a través de la seua Oficina Eurodesk, forma part del programa Erasmus Plus de la Unió Europea, una de les accions estratègiques per fomentar la igualtat d’oportunitats entres els joves europeus.

Els joves Andrea Muñoz, Lucía Pérez, Marta Navarro i Vicente Pallardó viatjaran a Grenoble (França) entre els dies 16 i 23 d’abril. Al país francés es trobaran amb joves de Macedònia, Romania, EStònia i França. L’intercanvi se centrarà en diferents tipus d’auto-expressió a través d’activitats artístiques. El programa s’equilibrarà entre les activitats interactives que permeten la plutja d’idees, la discussió, la reflexió i les activitats formatives per abordar els temes a través de diferents mitjans d’expressió.

Per la seua banda, Esteban Segura i Dani assistiran a un seminari formatiu en la ciutat de Nasutow (Polònia) del 19 al 27 d’abril. Allí estaran amb gent de Macedònia, Eslovènia, Romania, Turquia, Regne Unit, Itàlia i Hongria. Tractaran la problemàtica d’atur juvenil a la Unió Europea i treballaran algunes ferramentes per a combatir-les des dels centres juvenils.

D’altra banda, la jove Laura Cifuentes ha començat hui un curs de formació sobre ferramentes de gestió del programa Erasmus Plus a Màlaga.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here