Alaquàs, solidària amb el Tercer Món

434

El col·legi públic Sanchis Almiñano d’Alaquàs acollirà el divendres 13 de maig a partir de les 20 hores el tradicional Sopar Solidari organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs, l’AMPA del CEIP Mestre Sanchis Almiñano i els joves de la Casa de Joventut Sauqala. Joves, pares i mares, professors i professores podran compartir taula en aquest sopar faixat que serveix de tret d’eixida al Joc Solidari d’Alaquàs que se celebrarà el proper dissabte 21 de maig amb la participació de tots els col·legis d’Alaquàs.

El sopar s’iniciarà les 20 hores amb activitats i jocs infantils per als assistents. A continuació actuarà el cor de xiquets del CEIP Sanchis Almiñano i a continuació les ONG i associacions implicades en el Joc Solidari presentaran en públic els projectes amb els quals col·laboraran amb els països del tercer món gràcies a la participació dels col·legis.

A continuació actuarà el grup de ball del centre públic organitzador i s’iniciarà el sopar. Hi haurà també una actuació a càrrec dels Dj Kike Jaén, Kalami i Sr Toper. Els diners recaptats al Sopar Solidari aniran adreçats al Joc Solidiari en el que participaran els xiquets i xiquetes dels centres d’Alaquàs jugant per les entitats que participen.

Així, el col·legi Ciutat de Cremona destinarà enguany la seua ajuda a ACCEM, els col·legis Vila d’Alaquàs i González Gallarza ho faran a CEAR; el Bonavista i el Sanchis Almiñano col·laboraran amb Creu Roja Joventut, el col·legi Madre Josefa Campos destinarà la seua ajuda a l’Associació Solidària Madre Josefa Campos i el col·legi Mare de Déu de l’Olivar contribuirà amb els seus diners amb la delegació d’Alaquàs de Mans Unides.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.