Alaquàs se suma a la campanya internacional en contra de la violència de gènere amb una dansa tradicional

0
90

Alaquàs protagonitzarà el proper dijous 14 de febrer un dels actes commemoratius de la campanya internacional ‘One Billion Rising’ en contra de la violència de gènere, una iniciativa posada en marxa per la feminista estadounidense Eve Ensler per tal de lluitar contra tota la injustícia de la violència de gènere.
Les associacions de dones d’Alaquàs, coordinades pel Consell de Dones, han decidit fer la seua aportació a aquesta iniciativa amb la posada en marxa d’una dansa tradicional per a tota la població.

La dansa tindrà lloc el dijous 14 de febrer a les 19:30 hores a la porta de l’Ajuntament d’Alaquàs i comptarà amb la participació del grup de tabalets i dolçainers d’Alaquàs, que posaran la música i el ritme als diferents balls que seran coordinats per les associacions de dones de la ciutat: L’Oroneta, DOSAL, AMAS DE CASA, DIMECRES FEMENI i SOADI.

El Consell de Dones d’Alaquàs es reuneix periòdicament per treballant en l’organització d’activitats i programes que fomenten la participació de les dones d’Alaquàs en la vida municipal. En aquests moments, l’entitat es troba treballant en l’organització de la nova programació anual, concretament en les activitats relaciones amb el 25 N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere i del 8 de Març, Dia de la Dona Treballadora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.