Alaquàs recapta 20.440 euros i 940 quilos d’aliments amb la campanya Alaquàs Solidària

456

IMG_0816Alaquàs ha recaptat des que es va iniciar fa sis mesos la campanya Alaquàs Solidària un total de 20.440 euros i 940 quilograms d’aliments que han beneficiat a 273 veïns a través dels 1.154 bons alimentaris distribuïts per l’Ajuntament d’Alaquàs entre les famílies amb menys recursos.

Aquest és el resultat d’un intens treball per part de col·lectius, associacions i veïns que han mostrat el seu interès per aquesta iniciativa social posada en marxa pel Consistori per a obtindre aliments i fons per a les famílies d’Alaquàs amb menors al seu càrrec i que travessen per especials dificultats.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, es va reunir ahir amb col·lectius, associacions i veïns i veïnes per tal d’explicar l’estat d’aquesta iniciativa i plantejar propostes per a la seua continuïtat.

A més, la primera edil va agrair una vegada més a la ciutadania “la seua col·laboració desinteressada en la que ha estat una de les campanyes socials amb més èxit d’Alaquàs. Una vegada més, Alaquàs ha demostrat que sap estar a l’altura de les circumstàncies que vivim”.

Els 20.440 euros recaptats han estat obtinguts a través de diferents iniciatives; així, el Consistori ha aportat un total de 10.000 euros; l’Associació de Comerciants d’Alaquàs CAdA, arran de les vidrioles distribuïdes pels comerços, ha recaptat un total de 702 euros; les associacions han aportat un total de 920 euros amb les vidrioles repartides; i les Ames de Casa, a través de la qüestió organitzada, en la que també van participar algunes falles, han obtingut un total de 1.072 euros.

La resta dels diners obtinguts provenen de diferents donacions d’entre les quals destaquen la de la Parròquia de l’Assumpció de la Nostra Senyora, amb 761 euros; la del Centre Cultural Andalús, amb 885 euros; la Unió Musical d’Alaquàs amb 700 euros; el Bingo d’Alaquàs amb 600 euros; l’Associació de Jubilats i Pensionistes amb 1300 euros; i el Grup de Música El Tio la Careta amb 310 euros.

La campanya ha aconseguit un gran èxit de participació gràcies a la col·laboració de col·lectius, comerços, associacions i veïns que de manera desinteressada han mostrat el seu compromís a aquesta iniciativa.

Al llarg d’aquests mesos, s’han distribuït un total de 250 vidrioles repartides en diferents punts de la població com els edificis municipals, els centres escolars, la majoria de les associacions i col·lectius del municipi, així com en un total de 180 comerços associats a CAdA.

A més de vidrioles, l’Ajuntament d’Alaquàs ha establert altres canals de col·laboració com la instal·lació d’un punt de recollida d’aliments no peribles en tots els edificis municipals i en els centres escolars, així com en les seus de les associacions i col·lectius que així ho han sol·licitat. S’ha obert també un compte corrent en Caixa Popular per a poder fer aportacions directes.

Alaquàs Solidària ha estat una iniciativa de l’Ajuntament d’Alaquàs creada per a obtindre aliments i fons amb l’objectiu de que les famílies d’Alaquàs amb menors al seu càrrec i que travessen per especials dificultats, pogueren tindre una alimentació completa en el període estival.

Per a la distribució de les ajudes ha col·laborat Cáritas així com Consum i Vidal, que han estat els supermercats col·laboradors de la campanya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.