Alaquàs reb en tots els honors a Carlos Escutia, guanyador del Goya 2013 al millor curtmetratge d’animació

0
33

L’alaquaser Carlos Escutia ha estat el guanyador del Goya 2013 al millor curtmetratge d’animació espanyol lliurat el passat dilluns per l’Acadèmia de les Arts i les Ciències. El projecte “El vendedor de humo” es va alçar amb aquest guardó. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha rebut aquest matí al jove emprenedor d’Alaquàs per felicitar-lo personalment”.
Per a Carlos Escutia “rebre un Goya és un reconeixement a molts anys de treball i suposa un impuls important a la seua carrera professional i un recolzament a l’alumnat que ha participat en el projecte”.

Per a l’Alcaldessa d’Alaquàs, “aquesta és una mostra més del potencial i capacitat creativa dels joves emprenedors d’Alaquàs, capaços de convertir-se en un exemple de treball i constància”. La primera edil ha assegurat que des de l’Ajuntament d’Alaquàs es continuarà recolzant l’emprendurisme i la creació dels joves.

Carlos Escutia és el director de l’escola de formació PrimerFrame, on s’ha realitzat el curtmetratge d’animació guanyador, elaborat per un grup de 25 alumnes com una pràctica dins del màster d’animació que s’imparteix a l’escola. El curtmetratge ha estat dirigit per Jaime Maestro. Escutia dirigeix també l’estudi de producció en 3D FrameOver, que dóna treball a més de 20 professionals valencians de la matèria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.