Alaquàs publica un llibret de festes inspirat en el xiquets i dissenyat pel dissenyador local David Fernández

701

La programació de Festes Majors d’Alaquàs es pot consultar ja a la nova pàgina web de l’Ajuntament d’Alaquàs www.alaquas.org. El Consistori ha publicat el Llibre de Festes Majors 2016, una publicació que pot ser descarregada des de la pàgina web i que recull tota la programació festiva que s’iniciarà el divendres 26 d’agost amb el tradicional Pregó des del balcó de l’Ajuntament.

llibret de festes alaquàsEs tracta d’una publicació que presenta un estil modern i innovador i realitzat sota els paràmetres de l’estalvi i la contenció de despesa”, expliquen des del Consistori. “Destaca principalment el seu disseny inspirat en els xiquets i xiquetes com a part essencial de la festa i com al futur que són de les tradicions i que convida a viure les festes sota la mirada innocent d’un xiquet i amb la mateixa il·lusió i emoció dels més menuts”. El llibre ha estat elaborat pel dissenyador local David Fernández.

La publicació s’obri amb el saluda de l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, i del regidor de Festes, Óscar García Merenciano, seguit dels saludes dels diferents col·lectius festers que faran possible enguany les Festes d’Alaquàs: els Clavaris de Sant Miquel, la Confraria de la Mare de Déu de l’Olivar, els Clavaris del Crist de la Bona Mort, la Confraria de la Santíssima Creu i l’Associació de Moros i Cristians Perolers.

Novetat: Un pregó de xiquets i xiquetes

Com a novetat, el Pregó d’enguany estarà protatonitzat pels xiquets i xiquetes d’Alaquàs i pels col·lectius festers d’Alaquàs. En línia amb els pregons originals que en últims anys ha vingut organitzant l’Ajuntament d’Alaquàs per donar el protagonisme als veïns i veïnes, enguany ha estat el torn dels més menuts de la població, que oferiran la seua particular visió de les festes i convidaran a la ciutadania a viure aquests dies amb il·lusió innocent i renovada.

Repartiment del llibre i programa de mà

El llibre començarà a distribuir-se a través dels col·lectius locals el proper divendres 19 d’agost. A l’Ajuntament es podrà arreplegar el mateix dia del pregó. A partir del dilluns 29 d’agost, la publicació podrà ser aconseguida a la Biblioteca Municipal. A l’edifici de l’Ajuntament es repartiran programes de mà en en els quals es podrà consultar també la programació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.