Alaquàs presentarà recurs d’inconstitucionalitat contra la Llei de Racionalització de l’Administració Local

286

Alaquas. AyuntamientoL’Ajuntament d’Alaquàs presentarà recurs d’inconstitucionalitat contra alguns articles de la Llei 27/2013 de 27 de desembre de 2013 de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local promoguda pel Govern espanyol. L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, va presentar al Ple aquesta proposta d’acord a través de la qual s’inicien els tràmits per a la formalització del conflicte en defensa de l’autonomia local. La proposta va ser aprovada pels vots a favor de PSOE, Bloc-Els Verds i regidors no adscrits i els vots en contra del PP.

García ha manifestat la seua intenció de continuar treballant des de l’Ajuntament d’Alaquàs i des de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per l’autonomia local. La primera edil ha insistit en que la presentació d’aquest recurs respon a “una lluita conjunta d’ajuntaments de tot l’estat espanyol en defensa de la municipalitat i de les administracions locals com a serveis pròxims a la ciutadania”.

L’alcaldessa d’Alaquàs ha explicat que la nova llei “ens afecta directament ja que suprimeix competències municipals i serveis dels quals es beneficien els nostres veïns i veïnes i que estan directament relacionats amb l’educació, la sanitat i els serveis socials”.

Alaquàs se suma així al recurs plantejat per altres ajuntaments de l’estat espanyol i mostra la seua preocupació per les greus conseqüències de l’aplicació d’aquesta llei.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.