Alaquàs posa en marxa el ‘Prefra’ 2016 amb una preselecció per votació popular

472
el grup valencià Andor
El grup valencià Andor va ser el grup triat l'any passat al PREFRA.

L’Ajuntament d’Alaquàs convoca de nou el concurs musical Prefra. Emergents 2016 per fomentar la participació de tots els grups valencians que vulguen formar part del cartell del vigésimo segundo Festival Rock Alaquàs (FRA) que se celebrarà el 27 d’agost al parc de la Sequieta.

Es tracta de la cinquena edició d’aquest concurs que s’ha consolidat gràcies a l’èxit de participació aconseguit en les últimes edicions i al qual s’han presentat al llarg d’aquests anys més de 130 formacions valencianes.

Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs de participar en aquest festival que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs.

El FRA s’ha consolidat en els últims anys com un dels festivals de música independent, públic i gratuït més importants que aposta una oferta musical pública on es combinen els grups internacionals i nacionals amb els locals.

El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d’entre 1 a 2 grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta. Podran inscriure’s tots els grups o solistes procedents de qualsevol punt de la Comunitat Valenciana que no tinguen contracte en vigor amb cap discogràfica, presentant les seues composicions originals que no hagen estat editades, publicades o distribuïdes comercialment, al correu prefra@alaquas.org. El termini finalitza l’11 de març de 2016.

Totes les bandes presentades es publicaran a la web de www.festifra.net i a la web www.alaquas.org. A partir d’eixe moment totes les persones interessades en participar poden triar el grup, banda o solista que més els agrada. La votació popular tindrà un termini de 15 dies naturals des del moment de la publicació del llistat de grups presentats.

L’organització i el jurat farà la tria d’1 o 2 grups de les 6 bandes més votades a la fase de votació popular.

El guanyador o guanyadors es donaran a conèixer públicament al mes de maig. Aquest dia es publicarà aquesta informació a la web del Festival. L’organització es guarda el dret i opció de, en cas de tindre qualsevol discrepància en el veredicte, dubte o en cas de igualtat entre grups, realitzar un concert en directe amb la/les bandes que considere.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.