Alaquàs posa a la venda les entrades per al seu V certamen nacional de teatre

663

Ja estan a la venda les entrades per al V Certamen Nacional de Teatre EscenAlaquàs organitzat Carabau Teatre i l’Ajuntament d’Alaquàs que se celebrarà els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol.

Les entrades poden adquirir-se el dimarts 27 i el dimecres 28 de juny de 10 a 14 hores i de 18 a 20 hores i el dijous 29 de juny de 10 a 14 hores al Departament de Cultura i una hora i mitja abans de cada funció al Castell d’Alaquàs. El preu de l'entrada per assistir al certamen és de 6 euros per representació i per a veure totes les representacions es pot adquirir un abonament per 15 euros.

A més, el Certamen presenta enguany novetats molt interessants ja tornen les peces de microteatre i s’incoporen per primera vegada representacions de microteatre infantil. Per a aquestes activitats és necessari també adquirir entrada. Les persones que dispone d’un abonament podran gaudir gratuïtament de les micropeces i el microteatre infantil.

El festival s'iniciarà el dijous 29 de juny amb 'Joc de xiquetes' a càrrec de Bullanga Companyia Teatral. Les representacions continuaran el divendres 30 de juny amb 'El último cowboy' a càrrec de Font Viva Teatre. El dissabte 1 de juliol arribarà el torn de 'El lazarillo de Tormes' de El duende de Lerma, actuació que en finalitzar donarà pas a la cloenda del certamen i lliurament de premis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.