Alaquàs: Plaça de la Llibertat triomfa en grans i Verge de l’Olivar ho fa en infantils

0
82

entrega premios alaquàs (2)El dilluns 16 de març s’ha celebrat a Alaquàs el tradicional lliurament de premis de les Falles d’Alaquàs. L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el Regidor de Festes, Óscar García Merenciano, i les Falleres Majors d’Alaquàs, Rosa Cortés Escuderos i Carla Isern Sáez, han estat els encarregats de lliurar aquests guardons.

La falla Plaça de la Llibertat ha alçat enguany el banderí dels millors premis de les Falles d’Alaquàs: el primer premi dels monuments grans. El segon premi de les falles grans ha estat per a Avinguda Genovés, que ha estat reconeguda també per l’enginy i gràcia i el tercer per a Avinguda Miguel Hernández, que ha aconseguit el guardó de crítica social.

En les infantils, el segon va estar per a Avinguda Miguel Hernández, el tercer per a Buenos Aires, el premi a l’enginy i gràcia infantil per a Plaça de la Llibertat i la fantasia infantil per a 18 de juliol.

El millor ninot indultat major ha estat el de Miguel Hérnández i el millor ninot infantil el de Buenos Aires. En ornamentació de carres es va premiar el treball de la falla Cervantes per la seua creativitat enguany ambientada al Japó. En la Cavalcada del Ninot va destacar Buenos Aires amb el primer premi i el millor llibret de falla va estar per a Plaça de la Lllibertat. Pel que fa a l’activitat fallera, el guardó se l’ha endut enguany Genovés i l’activitat esportiva ha estat per a Cervantes per la seua gran participació en aquet exercici.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.