Alaquàs oferirà, per segon any consecutiu, abonaments gratuïts per a la piscina municipal als aturats

0
63
Bankia

L’Ajuntament d’Alaquàs oferirà, per segon any consecutiu, abonaments gratuïts per a la piscina municipal d’estiu a les famílies que es troben en situació d’atur, a discapacitats, jubilats i pensionistes així com bonificacions especials per a les famílies.
Aquesta mesura econòmica va estar aprovada el passat any pel Ple de la Corporació Municipal arran d’una modificació en l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació dels serveis esportius a la piscina d’estiu. L’Ajuntament d’Alaquàs vol reforçar així el seu pla d’ajudes a les persones amb menys recursos davant l’actual situació econòmica, oferint-los una alternativa lúdica sense que hagen de renunciar al seu temps d’oci i aprofitant les instal•lacions municipals.

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Alaquàs pagarà l’entrada a la piscina municipal d’estiu de dilluns a divendres durant els mesos de juliol i agost, a les unitats familiars que resideixen a Alaquàs i que tenint menors al seu càrrec, els dos progenitors es troben en situació de desocupació. La situació d’atur haurà d’estar en vigor en el moment de presentar la sol•licitud de bonificació. Aquestes famílies tindran també un preu especial per a abonaments mensuals que suposarà una reducció del 50% del preu habitual.

Per a ser beneficiaris d’aquestes mesures, els interessats hauran de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana la sol•licitud de l’abonament per a la unitat familiar, adjuntant les targetes de demandants de treball així com el certificat d’empadronament o convivència.

Dins d’aquest pla d’ajuda posat en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs, els discapacitats que tinguen una minusvalidesa de com a mínim un 33%, les persones majors de 65 anys i els pensionistes d’orfandat, viduïtat, incapacitat total, absoluta, gran invalidesa i classes passives, tindran dret també a entrada gratuïta a la piscina d’estiu de dilluns a divendres durant els mesos de juliol i agost. Els interessats hauran de presentar en el departament de Benestar Social la sol•licitud de bonificació, el DNI en el cas dels majors de 65 anys, el document acreditatiu de la condició de discapacitat i el document acreditatiu de pensionista.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here