Alaquàs obri una nova pista polivalent a l’Albereda de les Autonomies

0
192

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el regidor d’Esports, Fran Evangelista, i el regidor d’Urbanisme, Juan Antonio Oñate, han supervisat les obres realitzades a la construcció d’una pista polivalent a l’Albereda de les Autonomies on s’han invertit un total de 50.000 euros subvencionats per la Diputació de València a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles.

Pista Polivalent 3
La nova pista es troba enfront del col·legi Bonavista i podrà ser utilitzada com a pista polivalent per a la pràctica d’esports com el futbol sala, el bàsquet, el handbol i altres. A més, durant aquests dies està prevista la instal·lació de porteries i canastres.

Aquesta pista ha completat la xarxa de pistes polivalents creada per l’Ajuntament d’Alaquàs als diferents barris del municipi i de la que gaudeixen ja les zones del Rollet, de Camí Vell i els polígons. Actualment, s’està instal·lant una pista polivalent a la plaça de la Llibertat. Per tot aixó, aquestes actuacions formen part de les diferents obres de millora i manteniment que du a terme l’Ajuntament d’Alaquàs al llarg de l’any als diferents carrers del municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here