Alaquàs obri una nova pista polivalent a l’Albereda de les Autonomies

520

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el regidor d’Esports, Fran Evangelista, i el regidor d’Urbanisme, Juan Antonio Oñate, han supervisat les obres realitzades a la construcció d’una pista polivalent a l’Albereda de les Autonomies on s’han invertit un total de 50.000 euros subvencionats per la Diputació de València a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles.

Pista Polivalent 3
La nova pista es troba enfront del col·legi Bonavista i podrà ser utilitzada com a pista polivalent per a la pràctica d’esports com el futbol sala, el bàsquet, el handbol i altres. A més, durant aquests dies està prevista la instal·lació de porteries i canastres.

Aquesta pista ha completat la xarxa de pistes polivalents creada per l’Ajuntament d’Alaquàs als diferents barris del municipi i de la que gaudeixen ja les zones del Rollet, de Camí Vell i els polígons. Actualment, s’està instal·lant una pista polivalent a la plaça de la Llibertat. Per tot aixó, aquestes actuacions formen part de les diferents obres de millora i manteniment que du a terme l’Ajuntament d’Alaquàs al llarg de l’any als diferents carrers del municipi.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.