Alaquàs obri una nova borsa de treball per a peons, oficials i conserges

706

L’Ajuntament d’Alaquàs ha obert una nova borsa de treball per al 2016, una iniciativa emmarcada dins de la política municipal de desenvolupament econòmic i social que té per objectiu garantir la transparència i la igualtat d'oportunitats en els processos de selecció realitzats per l'Ajuntament per a la contractació temporal de personal.

Per a l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, aquesta segona borsa de treball dóna desposta “a un ferm compromís de l’equip de Govern i, encara que no resol la situació actual, sí contribueix, dintre de les competències i possibilitats que pot tenir l'Ajuntament, a donar el màxim de treball a la gent d'Alaquàs, com una aposta decidida per les polítiques actives d'ocupació”.

El termini de presentació d’instàncies començarà el 12 de novembre i finalitzarà el 23 de novembre de 2015, amdós inclusos. Les bases que regeixen la creació d’aquesta nova borsa per a la contractació o anomenament amb caràcter temporal de peons polivalents, oficials i conserges, poden ser consultades a la pàgina web de l’Ajuntament www.alaquas.org.

Des de la posada en marxa de la primera borsa de treball Municipal l’any 2012, l’Ajuntament d’Alaquàs ha contractat un total de 420 persones, que han prestat els seus serveis fonamentalment en tasques de jardineria, neteja i manteniment. Des del funcionament d'aquesta iniciativa, aquestes persones contractades per l'Ajuntament han estat seleccionades de la borsa d'ocupació.

A través de la pàgina web municipal (www.alaquas.org) pot conèixer-se el lloc que s'ocupa en la borsa de treball i l'evolució que aquesta té, perquè tot el món puga conèixer les contractacions que es realitzen.

La Borsa d'Ocupació Municipal es gestiona a través de l'Agència de Col·locació Municipal de l'Ajuntament d'Alaquàs, una iniciativa pionera, autoritzada pel Sistema Nacional d'Ocupació, que s'ha convertit en un referent en la comarca i en la província. Des de la seua posada en marxa en agost de 2012, l'Agència ha atès més de 3.000 persones i han fet possible més de 300 ofertes de treball. A més, s'han fomentat un total de 200 iniciatives d'emprenedors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.