Alaquàs obri la piscina d’estiu després d’invertir 40.000 euros en posar-la a punt

1454

La piscina municipal d’Alaquàs ja està llista per a l’inici de la temporada de bany que comença demà dia 15 de juny. Els tècnics municipals acaben de donar per finalitzades les obres que van iniciarse fa un mes i que han permès millorar l’estanqueïtat del got de la piscina, així com reparar les esquerdes existents amb materials més resistents i impermeables.

Els treballs que han comptat amb un pressupost de 40.000 euros, han suposat no solament un reforç a la cobertura de la base sinó també un canvi a la imatge del conjunt: el seu revestiment passa de ser blau a blanc.

Un altre dels treballs que ha englobat l’obra ha sigut el marcat de les línies de demarcació per a natació, per al qual s’ha triat el color blau cobalt que aporta bona visibilitat i un major contrast a l’hora de separar espais.

Durant la intervenció s’han respectat les 9 escales que permeten l’accés i eixida a la piscina: el sistema d’ancoratge d’aquestes estructures ha deixat de ser fix el que facilita el seu desmuntatge, manteniment i neteja. Es manté la plataforma d’ús exclusiu per a persones amb mobilitat reduïda.

Abans de procedir a l’emplenat d’aigua, el pas previ ha sigut el de la neteja de tot el conjunt per part dels equips municipals.

En l’actualitat el municipi compta amb aquesta modalitat de piscina que permet fer d’ella tant un ús esportiu, per a practicar diferents modalitats esportives, com un ús lúdic.

1 Comentario

  1. Todo perfecto si no fuera porque al abrir la piscina de verano la entrada a la piscina cubierta la desvian por la entrada a los pabellones teniendo que dar una enorme vuelta, cosa que a las personas con problemas de movilidad cual es mi caso nos viene fatal, Pero a los responsables parece que no les importa lo mas minimo pues tras consulta en el Ayuntamineto la unica respuesta es que los tecnicos de deportes consideran que debe ser asi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.