Alaquàs obri la piscina d’estiu després d’invertir 40.000 euros en posar-la a punt

0
822

La piscina municipal d’Alaquàs ja està llista per a l’inici de la temporada de bany que comença demà dia 15 de juny. Els tècnics municipals acaben de donar per finalitzades les obres que van iniciarse fa un mes i que han permès millorar l’estanqueïtat del got de la piscina, així com reparar les esquerdes existents amb materials més resistents i impermeables.

Els treballs que han comptat amb un pressupost de 40.000 euros, han suposat no solament un reforç a la cobertura de la base sinó també un canvi a la imatge del conjunt: el seu revestiment passa de ser blau a blanc.

Un altre dels treballs que ha englobat l’obra ha sigut el marcat de les línies de demarcació per a natació, per al qual s’ha triat el color blau cobalt que aporta bona visibilitat i un major contrast a l’hora de separar espais.

Durant la intervenció s’han respectat les 9 escales que permeten l’accés i eixida a la piscina: el sistema d’ancoratge d’aquestes estructures ha deixat de ser fix el que facilita el seu desmuntatge, manteniment i neteja. Es manté la plataforma d’ús exclusiu per a persones amb mobilitat reduïda.

Abans de procedir a l’emplenat d’aigua, el pas previ ha sigut el de la neteja de tot el conjunt per part dels equips municipals.

En l’actualitat el municipi compta amb aquesta modalitat de piscina que permet fer d’ella tant un ús esportiu, per a practicar diferents modalitats esportives, com un ús lúdic.

90s LoveU

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.