Alaquàs obri la inscripció per a participar en la Cavalcada de Festes

1437

La Cavalcada de Festes Majors és un dels moments més expectants de les celebracions i una de les activitats més esperades pels xiquets i xiquetes d’Alaquàs. Any rere any, col·lectius festers, associacions, entitats locals i grups d’amics recorren disfressats els carrers de la localitat. Enguany, serà el diumenge 27 d’agost el dia escollit per a aquesta jornada. L’acte començarà a les 19 hores al CP González Gallarza.

Cabalgata de fiestas AlaquàsLa inscripció per a participar s’ha obert hui 21 d’agost i es tancarà el dia 25. Les inscripcions es podran realitzar al Departament de Cultura i Festes, situat al Centre Cultural l’Olivar de 9 a 14 hores. Tots els participants rebran un número identificatiu que el col·lectiu, camió o carrossa haurà de portar de forma visible. També es podran decorar els vehicles i afegir pancartes amb missatges, però sempre respectant la seguretat dels veïns, així com el manteniment de l’ordre públic.

L’itinerari d’enguany començarà al Col·legi González Gallarza, continuarà pel carrer Antonio Machado. Després passarà per l’Avinguda Miguel Hernández i la plaça de la Constitució, junt al Castell d’Alaquàs. Des d’allí recorrerà tot el Carrer Major fins a arribar a l’Ajuntament d’Alaquàs, on finalitzarà el recorregut de la Cavalcada 2017.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.