Alaquàs obri el termini d'inscripció per al programa per a xiquets 'Apunta't al Nadal'

563

El divendres 9 de desembre s’obri el termini d’inscripció per al programa municipal d'Alaquàs Apunta’t al Nadal. Un espai dirigit a tots els xiquets i xiquetes escolaritzats d’entre 3 i 14 anys que tindrà lloc els dies 23, 27, 28, 29 i 30 desembre i el 2, 3, 4 i 5 de gener. En ell es realitzarà tot un seguit d’activitats per a no parar aquest Nadal com tallers de manualitats, ciència, cuina, pel·lícules, activitats esportives i eixides.

cartel-16-%c2%b717-copiaL’horari del programa serà de 10 a 14 hores, a més per aquelles famílies que ho desitgen Apunta’t al Nadal comptarà amb un servei complementari gratuït de 9 a 10 hores i que s’haurà de sol·licitar en el moment de la inscripció. També Apunta’t al Nadal comptarà amb el servei d’escola matinera de 7 a 10 hores.

El CP Bonavista i el CP Sanchis Almiñano seran els centres que acolliran el programa Apunta’t al Nadal. El servei tindrà un preu de 35 euros. No obstant hi haurà un 15% de descompte per inscripció, en cas d’haver-hi germans apuntats. També s’aplicarà un 25% de descompte en cas de que els dos progenitors es troben a l’atur, siguen família nombrosa o per discapacitat del menor mínima del 33%.

La documentació necessària per tramitar la inscripció d’Apunta’t al Nadal serà la sol·licitud emplenada, el número SIP del xiquet o xiquet/a i el rebut del pagament.

Apunta’t al Nadal és una iniciativa municipal perquè els xiquets gaudeixen de les festes aprenent, compartint i divertint-se. Per a més informació o consulta estarà disponible el telèfon de l’Ajuntament d’Alaquàs: 96 151 94 00.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.