L'Ajuntament d'Alaquàs posa en marxa un nou canal de comunicació per WhatsApp

754

A partir d’ara, les veïnes i veïns d’Alaquàs rebran informació de caràcter municipal a través de l’aplicació per a mòbils WhatsApp. L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa aquest nou canal de comunicació per mantindre un contacte més directe amb la ciutadania d’una manera ràpida, àgil i gratuïta.

El Consistori ha llançat hui una campanya municipal a través de les seues xarxes socials per informar la ciutadania sobre el procés d’inscripció a aquesta llista de distribució. D’aquesta manera, les persones que es vulguen apuntar al servei hauran d’agregar el número de telèfon 661515448 a l’agenda de contactes del seu telèfon mòbil i enviar un missatge de WhatsApp a aquest número indicant ALTA ALAQUÀS. A continuació, les persones que s’hagen donat d’alta rebran el missatge de benvinguda: “Ja eres membre de la llista de difusió de WhatsApp de l’Ajuntament d’Alaquàs”. Per donar-se de baixa del servei s’ha d’enviar el missatge BAIXA ALAQUÀS.

El nou servei està configurat com una llista de distribució unidireccional, la qual cosa vol dir que no hi haurà possibilitat d’interactuació i no podrà ser utilitzat per a comunicar a l’Ajuntament queixes o suggeriments. Per a aquests casos, l’Ajuntament té a l’abast de tots els veïns i veïnes d’Alaquàs altres canals per a fer arribar aquests tipus de comentaris com són el servei d’APP, la pàgina institucional de Facebook Som Alaquàs, el correu electrònic info@alaquas.org i a través de la secció Contacta de la pàgina web www.alaquas.org que arriba directament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana d’Alaquàs.

Aquest nou servei posat en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs és un pas endavant en els nous reptes que ofereix la comunicació 3.0 i ve a donar resposta a les inquietuds i necessitats de la ciutadania per mantenir-se informada de l’actualitat del municipi. La implantació de l’administració electrònica que està portant a terme l’Ajuntament en aquests últims mesos per millorar la comunicació amb la ciutadania és un clar exemple del treball desenvolupat pel Consistori en fer de la d’Alaquàs una administració moderna, eficient i adaptada a les noves tecnologies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.