Alaquàs inicia la fase de votació popular del concurs musical 'PreFRA. Emergents 2018'

667

L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa una vegada més el concurs musical PreFRA. Emergents 2018 per tal de seleccionar els grups amateur locals i valencians que enguany participaran al Festival Rock d’Alaquàs (FRA). Es tracta de la setena edició d’aquest concurs que s’ha consolidat gràcies a l’èxit de participació aconseguit en les últimes edicions i al qual s’han presentat al llarg d’aquests anys més de 150 formacions valencianes.

El concurs es troba en aquests moments en la fase de votació popular a la qual s’han presentat set bandes: Última Sentencia, Linqae, Manhattan, Leya & The Gentlemen, Eleness, Filosofobia i Santa matanza. Fins el 18 d’abril, les persones interessades en participar poden triar el grup, banda o solista que més els agrade a través de la pàgina web www.festifra.net. L’organització i el jurat farà la tria d’1 o 2 grups de les 6 bandes més votades a la fase de votació popular.

Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs i voltants de participar en aquest festival que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs. El FRA s’ha consolidat en els últims anys com un dels festivals de música independent, públic i gratuït més importants que aposta una oferta musical pública on es combinen els grups internacionals i nacionals amb els locals. El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d’entre 1 a 2 grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta.

El guanyador o guanyadors es donaran a conèixer públicament al mes de maig. Aquest dia es publicarà aquesta informació a la web del Festival. L’organització es guarda el dret i opció de, en cas de tindre qualsevol discrepància en el veredicte, dubte o en cas de igualtat entre grups, realitzar un concert en directe amb la/les bandes que considere.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.