Alaquàs inaugura l’exposició ‘El Palmiter, artista i faener’ on l’alcaldessa i Ximo Puig seran nomenats Amics del Ventall 2014

433

amics del ventall alaquàsEl Castell d’Alaquàs acull ja l’exposició El Palmiter, Artista i Faener organitzada pel Gremi de Mestres del Ventall de València amb motiu de la celebració del 300 aniversari de l’entitat. A la inauguració, que se celebrarà demà dijous 13 de novembre a les 20 hores, assistiran l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, i el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, que seran nomenats públicament per aquest col·lectiu Amics del Ventall 2014.

A l’acte es presentarà el ventall que ha realitzat el Gremi per a la Reina Sofia en agraïment a la seua acceptació de la Presidència d’Honor dels actes commemoratius del 300 aniversari del Gremi de Mestres del Ventall de València. S’aprofitarà també per donar a conèixer la maqueta de la Ciutat del Ventall.

Aquesta mostra recull una ampla varietat de creacions de diferents empreses del ventall de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de fusionar el passat i el present d’un ofici tradicional a València i una activitat gremial que compleix tres segles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.