Alaquàs homenatja l’esportista Fernando Núñez Palop, campió nacional de rugbi

573

campió rugbi alaquàsEl Ple de la corporació municipal d’Alaquàs va realitzar ahir un reconeixement públic a l’alaquaser Fernando Núñez Palop, membre de la Selecció Valenciana sub18, proclamada recentment campiona nacional de rugbi.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, ha felicitat públicament el jove per la seua trajectòria esportiva i s’ha mostrat orgullosa del gran treball realitzat per aquest esportista en la promoció de l’esport i del nom d’Alaquàs. La primera edil ha obsequiat el jove amb un quadre en record d’aquest dia. A continuació, el jove ha agraït el reconeixement i ha alçat la copa de la victòria.

Al homenatge celebrat aquesta vesprada han assistit membres de la Selecció Valenciana sub-18 així com de la Federació de Rugby de la Comunitat Valenciana, entre ells el seu vicepresident. Ha estat també present una gran representació familiar i amics i amigues de l’esportista.

Fernando Núñez Palop va nàixer l’any 1998 a Alaquàs. Va ser alumne del col·legi Bonavista d’Alaquàs i va cursar estudis de secundària a l’Institut Clara Campoamor. Actualment és membre de la Selecció Valenciana Sub-18. Pertany al club València Rugbi Tecnidex, amb el qual es va proclamar, junt amb el seu equip, Campió autonòmic i tercer classificat nacional l’any 2014. És alumne dels Plans d’Alt Rendiment de la FRCV, a Xest des de l’any 2012.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.