Alaquàs ha invertit 48.000 euros en la renovació i millora de la plaça Hort de Sant Josep

0
139

L’Ajuntament d’Alaquàs ha invertit un total de 48.000 euros en la millora de la plaça Hort de Sant Josep, una actuació municipal inclosa dins de la intervenció “Millora i renovació de Zones Verdes” finançada a través del Plan d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de Valencia.

Alaquàs. Plaça Hort de Sant Josep

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el Regidor d’Urbanisme, Juan Antonio Oñate, han visitat la zona d’intervenció per tal de supervisar l’estat d’aquests treballs que finalitzaran en un mes aproximadament i que suposen un compromís assumit amb els veïns i veïnes de la zona.

El projecte contempla diverses actuacions. Una de les més destacades és l’ampliació de la zona verda amb la dotació de noves espècies arbòries i una nova zona d’esplai i descans que comptarà amb nous elements de mobiliari urbà com bancs i papereres. A més, i donades les peticions dels veïns i veïnes, s’està creant un nou espai central de paviment, substituint a l’anterior de terra.

Segons el consistori,   es tracta d’una actuació pensada per tal de millorar aquesta plaça així com la seua accessibilitat i estètica i forma part de les intervencions realitzades per l’Ajuntament d’Alaquàs en els diferents barris de la ciutat amb l’objectiu de continuar embellint els carrers i places per fer d’Alaquàs i del seu entorn urbà un espai de qualitat per a les persones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here