Alaquàs estalviarà 167.000 euros amb l’assumpció per part de l’empresa pública de l’Escola Matinera i la neteja de centres educatius

361

Alaquas. Ayuntamiento

Alaquàs estalviarà un total de 167.000 euros amb l’assumpció per part de l’empresa pública ALEM S.L dels serveis municipals d’Escola Matinera i neteja de centres educatius. L’assumpció d’aquests serveis per part de l’empresa pública garantirà a més els llocs treball de tots els treballadores i municipals que presten aquest servei públic.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, proposarà al pròxim Ple de la Corporació Municipal aquesta decisió que possibilitarà no sols el manteniment d’aquests serveis municipals sinó una millora de l’eficiència en la seua gestió a un menor cost.

Per tal de mantindre informats tots els centres educatius sobre aquesta decisió, l’Ajuntament d’Alaquàs realitzarà en breu una reunió per tal d’explicar de manera exhaustiva el procés.

Des de la posada en marxa de l’empresa pública ALEM S.L. fa ara dos anys, l’Ajuntament d’Alaquàs ha estalviat més de 850.000 euros gràcies a aquest nou model de gestió que ha permès garantir la prestació de diversos serveis i programes municipals a un menor cost i una major eficiència en la seua gestió. Aquesta reestructuració ha facilitat no només el manteniment dels serveis ja prestats sinó l’assumpció d’altres.

L’empresa pública va nàixer amb l’objectiu de mantenir els mateixos serveis públics que venia prestant l’Ajuntament d’Alaquàs però optimitzant els cost dels mateixos i incrementant l’eficiència de tots els recursos, tant  materials com humans.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.