Alaquàs es prepara per a celebrar el Dia Mundial sense Cotxe

476

Alaquàs celebrarà el proper diumenge 25 de setembre l’activitat ‘Movem Alaquàs, puja’t a la bici’. Una jornada posada en marxa un any més per l’Ajuntament d’Alaquàs per celebrar el Dia Mundial sense Cotxe i fer partícip a tota la població d’aquest event que serveix per conscienciar la ciutadania de la necessitat de reduir l’ús abusiu del cotxe i fer ús de transports públics o alternatius com la bicicleta. L

Torrent. Soterranya. Proyecto bici para todos

La  jornada comptarà amb la col·laboració del Club Ciclista d’Alaquàs, el club de triatló Triculpelat, la Casa de Joventut Sauqala, el Consell de Xiquets i Xiquetes i MOVEM (Soluciones Sostenibles para Movilidad Urbana) , que participaran de manera activa en la realització de les activitats. Assistirà també el grup de skate d’Alaquàs.

La jornada començarà a les 11 hores. La primera activitat consistirà en un recorregut guiat de 7, 5 quilòmetres que passarà per tots els carrers que conformen aquesta la xarxa ciclable d’Alaquàs i que es podrà realitzar en bibicleta, patí i monopatí. L’arribada tindrà lloc all mateix punt on hi haurà música i on es podrà participar en els tallers de reparació de bicis organitzats pels dos clubs col·laboradors: el Club Ciclista d’Alaquàs i el club de triatlón Triculpelat. Hi haurà també tallers infantils a càrrec de la Casa de Joventut Sauqala i es sortejarà un patinet d’adult cortesia de MOVUS.

A més, des de les 9 fins les 13 hores es tallarà al transit l’avinguda País Valencià per tal que totes les persones que vulguen puguen gaudir d’un matí sense cotxes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.