Alaquàs enceta hui quinze dies festius gràcies al “compromís, la creativitat i la participació” dels festers

310

01.alaquas.festesmajorsL’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el Regidor de Festes, Óscar García, la Regidora de Joventut, Diana Muñoz i els col·lectius festers de la ciutat han presentat aquest matí al Castell d’Alaquàs la programació de les Festes Majors d’Alaquàs que s’iniciaran oficialment aquesta nit amb el pregó a càrrec de l’alaquaser Carlos Escutia, guanyador del Goya 2013 al millor curt d’animació.

En la presentació, Elvira García Campos ha destacat l’esforç realitzat pels festers i festeres així com la seua implicació i compromís. L’Alcaldessa d’Alaquàs s’ha fet especial ressò del compromís assumit per cadascun dels col·lectius festers en unes festes marcades per l’austeritat econòmica. “L’esforç col·lectiu, el compromís i la solidaritat són les claus de les nostres Festes, un viu exemple del treball realitzat sumant l’esforç de tots i totes”. La primera edil ha destacat que les Festes Majors s’han convertit en un “fenomen social gràcies al treball dels més de 1000 veïns i veïnes que de manera directa organitzen la festa”.

Els Clavaris del Crist, els Clavaris de Sant Miquel, les Clavariesses dels Dolors i de l’Assumpció, els Clavaris de la Mare de Déu de l’Olivar, la Confraria de la Santíssima Creu i els Moros i Cristians Perolers han explicat en què consistirà la seua festa així com les activitats que realitzaran al llarg d’aquests dies. Tots han coincidit en destacar el treball realitzat al llarg d’aquest any difícil davant l’actual conjuntura econòmica i han volgut posar especial èmfasi en la col·laboració rebuda per part dels veïns i veïnes de la ciutat.

El pregó d’aquesta nit donarà pas a tota una programació festiva que no finalitzarà fins el diumenge 15 de setembre. Concerts musicals, espectacles de teatre, animació de carrer, actes participatius, competicions esportives, actes lúdics i religiosos en honor als patrons de la ciutat i encontres gastronòmics organitzats per les associacions d’Alaquàs donaran vida a quinze dies festius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.