Alaquàs demana al conseller d'Educació una reunió per parlar de la immediata construcció del col•legi públic Ciutat de Cremona

272

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, exigirà una vegada més una reunió al Conseller d’Educació, José Císcar, i en la participación de la comunitat educativa del col•legi públic, per parlar de la immediata construcció del col•legi públic Ciutat de Cremona. En ple inici de curs escolar, l'ajuntament denuncia la situació d’aquest centre que es troba en aules prefabricades des fa 7 anys i sense que la Conselleria d’Educació done una solució al respecte.
Per a l'alcaldessa, “el dret a l’educació pública ens correspon com a ciutadans que som i no vaig a permetre que la dignitat dels nostres fills i filles així com la qualitat de l’ensenyament públic a Alaquàs continue amenaçada”. L’alcaldessa ha reafirmat una vegada més el seu compromís de participar activament en les accions que tinguen com a objectiu la denúncia de l’actual situació.

L’Ajuntament d’Alaquàs i la comunitat educativa del col•legi públic Ciutat de Cremona porten anys denunciant l’estat de les actuals instal•lacions provisionals on s’ubica el centre d’ensenyament. L’alcaldessa d’Alaquàs ha enviat a la Conselleria diversos escrits sol•licitant una entrevista formal amb el Conseller per abordar aquesta situació. Des d’Alcaldia s’han realitzat també diferents gestions i contactes per concretar una reunió però fins a la data no s’ha obtés resposta.

L’Ajuntament d’Alaquàs, conscients de la importància de la qualitat de l’ensenyament, ha invertit en aquests dos últims anys més d’1’5 milions d’euros en la millora i condicionament dels col•legis públics. Les obres han consistit en la renovació de les instal•lacions així com en la creació de noves pistes polivalents i esportives així com de noves aules educatives per tal d’acollir un major nombre d’alumnat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.