Alaquàs demana a la Generalitat que retire la proposta d’arranjament escolar que vol reduir en 2 les unitats de Infantil

411

Alaquas. Reunion Conselleria Educació. alcaldesa y ediles

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada del regidor d’Educació, Toni Saura, el coordinador d’Interampa a Alaquàs, Juan Miguel Esteve i representants de les AMPES dels col·legis Ciutat de Cremona i González Gallarza, s’han reunit aquest matí amb el secretari autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell Peris, per manifestar la preocupació de la comunitat educativa d’Alaquàs sobre la proposta d’arranjament escolar presentada recentment per la Conselleria d’Educació en la que es redueixen el nombre d’unitats d’educació infantil en dos centres educatius de la localitat.

Garcia ha fet seu l’acord pres el passat 30 de desembre pel Consell Escolar Municipal d’Alaquàs i ratificada pel Ple de la Corporació Municipal i ha mostrat la seua preocupació per aquesta decisió de la Conselleria d’Educació, única competent en aquesta matèria, i ha demanat al responsable autonòmic, «la retirada de la proposta d’arranjament escolar presentada i no continuar retrocedint en matèria educativa, deixant les unitats que actualment disposa la localitat, mantenint l’adequació escolar aprovada per al curs 13/14”.

Per la seua banda, el secretari autonòmic ha argumentat que “la decisió definitiva no està presa encara i que valorarà junt a la Consellera d’Educació la preocupació constant de la comunitat educativa d’Alaquàs”.

1 Comentario

  1. como vecino de alaquas que soy quiero y deseo que el colegio cremona sea una realidad, que tengamos un colegio digno para el alumnado y profesorado de el colegio cremona. Como vecino estoy muy satisfecho con la actuación del equipo de gobierno de el pueblo de alaquas, en cual me siento orgulloso de ser alaquasero.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.