Alaquàs crearà un grup de voluntaris per implicar la ciutadania en les iniciatives mediambientals

0
865

L’Ajuntament d’Alaquàs celebrarà el divendres 10 de novembre una Assemblea Oberta per presentar els projectes mediambientals que es duran a terme durant els propers dos anys. L’acte, que se celebrarà a les 19 hores, estarà conduït pel nou regidor de Medi Ambient, Sebastián Ruiz Flores, qui explicarà les iniciatives que es posaran en marxa per tal de conscienciar la ciutadania de la importància de la sostenibilitat i el respecte al medi ambient i fer partícip a la població de les diferents activitats.

Una de les novetats que anunciarà l’edil serà la constitució d’una nova bossa de voluntaris mediambientals que pretén convertir-se en un encontre a través del qual la ciutadania s’implique i participe activament. Una manera de conèixer més a prop les necessitats i inquietuds dels veïns i veïnes i poder donar respostes més eficaces.

Es parlarà també de la Xarxa d’Horts Urbans d’Alaquàs, pilar fonamental dels projectes mediambientals d’Alaquàs. Un total de 18.000 metres quadrats per a l’hort i més de 150 parcel·les a l’abast de xiquets i xiquetes, joves, adults, jubilats i persones interessades en el desenvolupament sostenible, l’educació ambiental, la recuperació de l’agricultura tradicional i ecològica i que s’ha convertit en tot un referent nacional. Durant la vesprada s’obrirà també un torn de debat perquè els i les interessats realitzen aportacions.

“La presentació dels nous projectes ve a reforçar les polítiques mediambientals posades en marxa per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament durant els últims anys amb l’objectiu de construir una ciutat més neta i respectuosa”, expliquen des del Govern municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here