Alaquàs convoca de nou el concurs musical PREFRA EMERGENTS 2015 per a triar 3 grups per al FRA

462

Alaquas. FRA. kakkmadafaka

L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa una vegada més el concurs musical “PREFRA. EMERGENTS 2015” per tal de seleccionar els grups locals i valencians que enguany participaran al Festival Rock d’Alaquàs (FRA). Es tracta de la quarta edició d’aquest concurs que s’ha consolidat gràcies a l’èxit de participació aconseguit en les últimes edicions i al qual s’han presentat al llarg d’aquests anys més de 130 formacions valencianes.

El concurs té per objectiu donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs de participar en aquest festival que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs. Però també podran inscriure’s tots els grups o solistes procedents de qualsevol punt de la Comunitat Valenciana

El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell del FRA, un dels festivals de música independent, públic i gratuït més importants, a un número d’entre 1 a 3 grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta. Podran inscriure’s tots els grups o solistes procedents de qualsevol punt de la Comunitat Valenciana que no tinguen contracte en vigor amb cap discogràfica, presentant les seues composicions originals que no hagen estat editades, publicades o distribuïdes comercialment, al correu prefra@alaquas.org. El termini finalitza el 13 de març de 2015.

Un jurat especialista en música independent seleccionarà les formacions que enguany actuaran junt als caps de cartell d’aquest festival valencià que es celebrarà com és habitual coincidint amb les Festes Majors d’Alaquàs.

Una vegada escoltades les gravacions, es seleccionaran d’entre 1 a 3 grups de música que tindran l’oportunitat de donar a conèixer la seua música e directe al 21 FRA que se celebrarà el dissabte 29 d’agost.

El guanyador o guanyadors es donaran a conèixer públicament el 6 d’abril. Aquest dia es publicarà aquesta informació a la web del Festival. L’organització es guarda el dret i opció de, en cas de tindre qualsevol discrepància en el veredicte, dubte o en cas de igualtat entre grups, realitzar un concert en directe amb la/les bandes que considere.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.