Alaquàs consensua amb la Unió Musical mesures davant la decisió del Consell de retallar les ajudes a l’entitat musical

0
46
Bankia

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha mostrat aquest matí el seu malestar per la decisió de la Conselleria d’Educació a retallar les ajudes als centres d’ensenyament reglat de música i que afectarà directament a la Unió Musical d’Alaquàs i als més de 500 alumnes que diàriament passen per les instal•lacions de l’escola.
L’Alcaldessa ha posat especial èmfasi en la importància de la cultural musical de la ciutat i especialment en el treball que realitza aquesta entitat musical com a exemple de projecte integrat de cultura.

La primera edil s’ha reunit a primera hora del matí amb la direcció de la Unió Musical d’Alaquàs per conèixer de primera mà aquesta situació i per consensuar mesures per fer front a aquesta situació provocada per la Conselleria d’Educació que ve a sumar-se al retall anunciat el passat mes de juny a les societats musicals. Alaquàs veurà retallada en un 60% la subvenció rebuda en els últims anys per aquesta entitat cultural.

Elvira García Campos ha anunciat que en el pròxim ple que celebre la Corporació Municipal, presentarà una Moció d’Alcaldia en la que s’exigirà al Consell Valencià que done una solució a la malestar creat i restableixca aquestes ajudes. L’Alcaldessa exigirà també una reunió amb la Conselleria d’Educació i amb la Conselleria de Governació, competents en la matèria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here