El concert anual en memòria d’Ernest Lluch tancarà el XXI cicle de concerts de tardor d’Alaquàs

1
2 lecturas

Alaquàs. Castell de Alaquàs

El Concert Anual en Memòria d’ Ernest Lluch, polític espanyol assassinat per ETA l’any 2000 i gran defensor de les llibertats i el diàleg, clausurarà el XXI Cicle de Concerts de Tardor organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs. La soprano, Saray García, i el vibràfon, Manuel Roda, seran els encarregats de protagonitzar aquesta audició.

Aquest homenatge es celebra tots els anys per tal de mantindre viva la memòria, el pensament i l’obra d’Ernest Lluch. En l’acte estaran presents l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos; el Conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; la Subsecretària de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, Eva Martínez Ruiz; la Secretaria Autonòmica de Finançament i Model Econòmic, Ángeles Cuenca García; el Director General de Tributos y Juego, Eduardo Roca Hernáiz; el Director General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, Vicente Aguiló Lucía i la Directora General de Finançament i Fons Europeus; Myriam Fernández Lucía. Estarà present també el president de la Secció Valenciana de la Fundació Ernest Lluch, Salvador Almenar.

El repertori protagonitzat per la soprano, Saray García, i el vibràfon, Manuel Roda està composat per peces com ‘Del cabello más sutil’ de Fernando Obradors, Elegia Eterna d’Enriqeu Granados, Je te veux d’Erik Satie, Summertime de Porgy and Bess de G Gershwin i Think of me de The phantom of the opera com Memory de Cats d’ A.L Webber.

La Fundació Ernest Lluch va nàixer per a fer perviure els valors i l'obra d’Ernest Lluch i per a mantenir viva la seua personalitat, que va destacar sempre pel seu rigor. Alaquàs va tenir una especial significació en el trajecte vital d'Ernest Lluch. En el convent de la Puríssima, va ser detingut per la policia política, el 24 de juny de 1975, com un dels integrants dels Déu d'Alaquàs, un dels fets més significatius del tardofranquisme. És per això que la Secció Valenciana de la Fundació Ernest Lluch, des de la seua inauguració el passat 8 de maig de 2007, es troba situada al Castell d'Alaquàs.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí