Alaquàs assessorarà a les famílies per estalviar energia en les seues vivendes

0
65

L’Ajuntament d’Alaquàs s’ha adherit a la campanya sobre concienciació ciutadana de l’Institut Valencià de l’Edificació, de manera que assessorarà a les famílies del municipi per tal d‘ajudar-les a estalviar energia en les seues vivendes, reduint la seua facturació de consum energètic i amb polítiques d’estalvi energètic.

Alaquàs és un dels primers municipis en adherir-se a aquesta campanya que té com a objectiu dur a terme iniciatives en matèria d’eficiència energètica.

Les actuacions es realitzaran tenint en compte diferents escales d’intervenció atenent a les necessitats de la ciutadania.

En alguns casos, s’assessorarà a les famílies en el canvi d’alguns hàbits, sense inversió econòmica, i en altres, es duran a terme actuacions de major envergadura, com la rehabilitació de façanes i cobertes per incorporar aïllament tèrmic o l’adquisició d’equips vinculats a l’estalvi energètic.

La campanya s’iniciarà amb diverses xerrades informatives que seran impartides en les associacions del municipi interessades.

Posteriorment s’instal•larà un punt d’informació per explicar a la ciutadania les mesures a prendre en estalvi energètic.

En aquest punt d’informació s’oferirà a la població la possibilitat de presentar les seues factures energètiques per tal d’efectuar una auditoria energètica personalitzada a través de la qual se’ls podrà aconsellar sobre com estalviar energia.

La campanya finalitzarà amb un sorteig de productes relacionats amb l’estalvi energètic entre les persones que hagen obtingut els millors resultats d’estalvi en la campanya.

Amb aquesta campanya, que es suma a les diferents accions posades en marxa per l’Ajuntament, Alaquàs celebrarà el 5 de juny el Dia Internacional del Medi Ambient.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.