Alaquàs arranca les festes en un original i participatiu Pregó

285

Alaquas-prego-festes-2014

Alaquàs va encetar de manera oficial les Festes Majors d’Alaquàs. El tradicional Pregó, precedit del Correfoc, ha donat inici a més de quinze dies festius plens de sorpreses i novetats en els que els protagonistes seran cadascun dels col·lectius festers.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda a les Festes amb uns pregoners d’excepció: els col·lectius festers que participen activament en l’organització de les festes locals any rere any. Les Clavariesses de la Mare de Déu dels Dolors, les Clavariesses de l’Assumpció de Nostra Senyora, els Clavaris de Sant Miquel, els Clavaris del Crist, la Confraria de la Mare de Déu de l’Olivar, la Confraria de la Santíssima Creu i els Moros i Cristians Perolers han pres el protagonisme en un acte que s’ha preparat amb il·lusió i que ha estat un any més novedós i enèrgic.

Aquest nou model de Pregó s’ha implantat en els darrers anys donant el protagonisme d’aquest acte a persones i entitats de la ciutat. Així, la UMA en 2012 o l’any passat Carlos Escutia, veí guanyador d’un Goya, han estat els encarregats d’aquest event.

Abans ha tingut lloc el tradicional Correfoc, dut a terme per la Colla de Dimonis de Massalfassar. Com és costum, ha partit des de l’Avinguda Miguel Hernández fins arribar a l’Ajuntament d’Alaquàs on ha començat el pregó de les Festes Majors de 2014.

Ara Alaquàs disfrutarà en tota una successió de jornades festives de les quals els veïns i veïnes d’Alaquàs i aquells que s’animen a visitar la localitat podran gaudir d’una variadíssima programació. El concurs de paelles (XL edició), la carxofa, la cavalcada, la cordà, la pujà, la baixà, les processons, la mascletà, la conquesta del castell, l’entrà de moros i cristians, el FRA, espectacles musicals, varietats, paelles per la nit i moltes més sorpreses són només alguns dels actes que tindran lloc en les Festes de 2014.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.