Alaquàs posa en marxa una nova aplicació per a mòbils

0
126

Alaquas-APP-municipalL’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa una nova APP (aplicació per a mòbils) amb l’objectiu de millorar la fluïdesa en la comunicació entre l’administració local i la ciutadania, oferint una informació actualitzada i dinàmica i una atenció més ràpida i eficaç. La nova aplicació està disponible tant per a telèfons que funcionen amb Android com per als que fan servir el sistema operatiu IOS (Apple iPhone). La seua descàrrega és completament gratuïta i accessible des de la pàgina web d’Alaquàs www.alaquas.org

L’aplicació ofereix diferents serveis actualitzats com ara notícies, agenda, informació sobre les instal·lacions municipals, enllaç a les xarxes social, oratge i farmàcies de guàrdia. Com a una de les novetats, inclou un servei d’incidències a través del qual els veïns i les veïnes podran informar l’Ajuntament de manera ràpida i directa de qualsevol incidència a la via pública.

La creació de la nova APP de l’Ajuntament d’Alaquàs “implica una modernització de l’administració per tal d’adaptar-se a les noves tecnologies i a les necessitats i demandes ciutadanes. Es tracta d’una nova porta d’entrada a la ciutat que se suma a l’esforç realitzat pel Consistori per a garantir a tota la ciutadania l’accés a les tecnologies de la Informació i la Comunicació i esdevé un pas més cap a un ajuntament més obert, més participatiu i més transparent”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.