Alaquàs adapta les parades d’autobús per a persones invidents

782

L’Ajuntament d’Alaquàs està treballant en l’adaptació de les parades d’autobús per a persones invidents amb la incorporació de nous elements de seguretat i avís. L’objectiu d’esta iniciativa és augmentar la seguretat de les persones amb discapacitat i facilitar-los el seu accés, al temps que millorar la seua qualitat de vida.

L’acció consisteix per una banda en la incorporació d’un paviment de botons de color roig que delimita la zona d’espera de les marquesinas d’autobús. Per les seues característiques, este paviment facilita a les persones invidents el reconeixement de  la zona, evitant riscs, principalment per ubicar-se al costat de la mateixa calçada.

D’altra banda, l’Ajuntament té previst incorporar també en les parades indicadors en llenguatge braille, de manera que estes persones estiguen informades dels horaris dels autobusos i del seu recorregut.

Totes estes accions formen part d’un pla molt més ampli dut a terme per l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de fer d’Alaquàs una ciutat accessible i còmoda per a tots els veïns i veïnes en la que no existeixquen cap tipus de barreres arquitectòniques.

La intervenció forma part dels compromisos contemplats en el Plec de condicions que regula la contractació de la cessió i instal·lació de mobiliari urbà i l’explotació dels espais reservats a publicitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.